ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2020-2021

11/09/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Αγαπητοί γονείς / κηδεμόνες , παιδιά σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία .

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν εξ αιτίας της πανδημίας,  ο αγιασμός για τη φετινή χρονιά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο του σχολείου, μόνο με εκπρόσωπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Ο αγιασμός θα γίνει στις 11 π.μ.

Οι μαθητές παρακαλούνται να έρθουν στο σχολείο τη Δευτέρα 14/9/20 στις 8:15 π.μ. Οι γονείς θα παραδώσουν τα παιδιά τους στους εκπαιδευτικούς στην είσοδο του σχολείου. Οι μαθητές θα συγκεντρωθούν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών σε προκαθορισμένους  χώρους ανά τμήμα, στη συνέχεια –φορώντας τις μάσκες τους– θα μεταβούν στις τάξεις τους με τους εκπαιδευτικούς .

Στην αυλή θα παραμείνουν μόνο οι μαθητές της Α΄  και της ΣΤ΄ τάξης κατά τη διάρκεια του αγιασμού .

Στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφτεί όλες τις αίθουσες του σχολείου, όπου θα βρίσκονται οι υπόλοιποι  μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.

Αμέσως μετά οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία της χρονιάς και θα αποχωρήσουν στις 11:30 π.μ.

Οι γονείς δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του σχολείου για την αποφυγή συγχρωτισμού. Όσοι γονείς επιλέξουν να παραμείνουν και να περιμένουν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο, παρακαλούνται να δώσουν το καλό παράδειγμα στους μαθητές, τηρώντας τις αποστάσεις κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αλλά και κατά την παράδοση και παραλαβή των παιδιών τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησης των μαθητών των υπολοίπων τάξεων, οι γονείς των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης, παρακαλούνται να παραμείνουν και τηρώντας τις αποστάσεις να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του σχολείου, για ενημέρωση από τη διευθύντρια  για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου. (Οι γονείς και οι μαθητές παρακαλούνται να έχουν μαζί τους μάσκα καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του ΥΠΑΙΘ η χρήση της είναι υποχρεωτική. )

Η Δ/ντρια  του σχολείου

 

ΔΙΑΓΟΥΠΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

Αφήστε μια απάντηση