Ενημερωτικό σημείωμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

 

 Ενημερωτικό σημείωμα                                                                 23/10/2019

Αγαπητοί γονείς- κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες την Παρασκευή 25/10/2019 θα έρθουν στο σχολείο κανονικά χωρίς τσάντες . Στις 9:00 π. μ θα ξεκινήσει η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940  που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές /τριες της Γ ΄ και Δ΄  τάξης. Στις 10:40 π. μ θα μεταβούμε στο Μνημείο  πεσόντων όπου θα συμμετέχουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου Οιχαλίας.

Το Ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει . Ώρα αποχώρησης των μαθητών/τριών :  11:15 π.μ  ( Οι γονείς να φροντίσετε για την έγκαιρη αποχώρηση των μαθητών /τριών διότι το λεωφορείο  θα έρθει κανονικά.)

Την Δευτέρα  28 Οκτωβρίου  τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο στις 08:30 π. μ . Με τη συνοδεία εκπαιδευτικών θα μεταβούν στην εκκλησία. Στην συνέχεια θα ακολουθηθεί το πρόγραμμα  του Δήμου για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου . Θα παραλάβετε τα παιδιά από την πλατεία με τη λήξη των εκδηλώσεων . Φροντίστε   ώστε τα παιδιά να είναι κατάλληλα ντυμένα  για την παρέλαση (  μπλε παντελόνι για τα αγόρια , μπλε φούστα για τα κορίτσια και λευκό πουκάμισο ή μπλούζα )  καθώς επίσης για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρησή τους.

Ευχαριστώ για τη  συνεργασία

 

Η Διευθύντρια του Σχολείου

 ΔΙΑΓΟΥΠΗ  ΕΥΘΥΜΙΑ                                           

 

Αφήστε μια απάντηση