Σήμερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α’ και Β’ τάξεων του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ιστορικό Πύργο Βασιλίσσης, έναν χώρο μοναδικής ομορφιάς και ιστορικής σημασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Το θαύμα της Μεσογειακής Διατροφής”, όπου έμαθαν για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής και των τοπικών προϊόντων της Μεσογείου. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, γνώρισαν τις διατροφικές συνήθειες που συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία.

Φυσικά, η εκδρομή δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς παιχνίδι! Οι μικροί μας μαθητές διασκέδασαν με ομαδικά παιχνίδια στον όμορφο περιβάλλοντα χώρο του Πύργου, απολαμβάνοντας τη φύση και την παρέα των συμμαθητών τους.

Ήταν μια μέρα γεμάτη γνώση, χαρά και αξέχαστες εμπειρίες! Ανυπομονούμε για την επόμενη εκπαιδευτική μας εξόρμηση!

IMG 0661IMG 0635IMG 0637IMG 1046IMG 0638IMG 0642IMG 1048IMG 1051IMG 0644IMG 0650IMG 1055IMG 1067