Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις

Εκδηλώσεις Δ.Σ. Δικαίων

Αγαπητοί γονείς ,καλημέρα σας.

Σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα (από 24/10/22 μέχρι και 28/10/22) θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις στο σχολείο μας:

1. Την Τετάρτη,26 Οκτωβρίου 2022 ημέρα εορτής του πολιούχου Αγίου Δημητρίου θα γίνει εκκλησιασμός όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας. Τα παιδιά θα προσέλθουν το πρωί ως εξής: Θα περάσουν δύο λεωφορεία. Ένα από την Ελαία στις 09.00 το πρωί και θα περάσει από όλα τα χωριά(Πλάτη, Άρζο, Καναδά και Σπήλαιο) και το δεύτερο από το Ορμένιο στις 09.00 το πρωί και θα περάσει από τα υπόλοιπα χωριά(Φτελιά, Πάλλη). Θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της θείας λειτουργίας, περίπου 11.00 η ώρα. Η παρουσία όλων των παιδιών είναι υποχρεωτική. Μετά το πέρας της γιορτής  τα παιδιά θα αποχωρήσουν είτε με τους γονείς τους είτε με τα λεωφορεία.

2.Την Πέμπτη,27 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10.00  θα γίνει η γιορτή του σχολείου μας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.Καλείσθε όλοι να την παρακολουθήσετε. Τα παιδιά θα έρθουν το πρωί κανονικά και θα αποχωρήσουν μετά το πέρας της γιορτής στις 12.00 η ώρα το μεσημέρι.

3.Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022,ημέρα της εθνικής γιορτής τα παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο όπως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει:

Εκκλησιασμός-Δοξολογία

Επιμνημόσυνη δέηση-Κατάθεση στεφάνων

Παρέλαση

Στην παρέλαση τα παιδιά φορούν μαύρα παπούτσια, μπλε παντελόνια για τα αγόρια και μπλε φούστες για τα κορίτσια, άσπρο πουκάμισο ή άσπρη μπλούζα και για τα αγόρια και για τα κορίτσια.

Επίσης όσα παιδιά  έχουν την παραδοσιακή Θρακιώτικη στολή (όχι στολή Αμαλίας) μπορούν να την φορέσουν.

Μετά το πέρας της παρέλασης τα παιδιά θα αποχωρήσουν είτε με τους γονείς τους είτε με τα λεωφορεία.