Απονομή Διπλωμάτων Κολύμβησης στους μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης

1 410812

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα με επιτυχία τα μαθήματα κολύμβησης για τους μαθητές/τριες της Δ΄ τάξης της σχολικής μας μονάδας. Στο κολυμβητήριο Ιτέας παραβρέθηκε η  Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας κ. Αμαλία Παπαϊωάννου που απένειμε στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες Δίπλωμα Κολύμβησης  και αναμνηστικό μετάλλιο.

Η κολύμβηση είναι ένα από τα αντικείμενα του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Σκοπός της διδασκαλίας του αντικειμένου της κολύμβησης στους μαθητές και τις μαθήτριες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η απόκτηση κολυμβητικής παιδείας, στοχεύοντας στην εξοικείωση των παιδιών με το υδάτινο στοιχείο. Η απόκτηση βιωματικής γνώσης των βασικών κανόνων ασφαλείας και υγιεινής, η ανάπτυξη της συνεργασίας και της κοινωνικότητας των μαθητών/τριών, αποτελούν παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους. 

Ευχαριστούμε πολύ, την Δ/ντρια Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Αμαλία Παπαϊωάννου,  την  Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ/νσης Π.Ε. Φωκίδας  κ. Στυλιανή Πάλλα, την Συντονίστρια Κολύμβησης κ. Άννα Αγαπητού  και τον εκπ/κό  Φ. Αγωγής κ. Λουκά Τσατσαρώνη που συνέβαλαν στη επιτυχή διεξαγωγή του προγράμματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων