7 2

124 698 2

 

Σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, στο πλαίσιο του προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής για τους μαθητές της  Α/θμιας Εκπ/σης, οι μαθητές των Α΄,Β΄ και Γ΄ τάξεων της σχολικής μας μονάδας,  ενημερώθηκαν από την Διευθύντρια του Κέντρου Υγεία Ιτέας, Οδοντίατρο κ. Καραθανασοπούλου Δήμητρα για την στοματική υγιεινή, τη σωματική υγιεινή και τις σωστές διατροφικές συνήθειες. Ακολούθησε συζήτηση και οδοντιατρικός έλεγχος στους μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας.

Οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης ενημερώθηκαν για τους κανόνες υγιεινής στο πλαίσιο του προγράμματος “Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων” . 

Τα Προγράμματα υλοποιήθηκαν από κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας Ιτέας.  Ευχαριστούμε την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κυρία Καραθανασοπούλου Δήμητρα, Οδοντίατρο που υλοποίησε το πρόγραμμα “Στοματικής Υγιεινής” και  εξέτασε τους μαθητές μας, την  κυρία Γιαννακού Σοφία για την υλοποίηση του προγράμματος “Οι μαθητές στη χώρα των μικροβίων” καθώς και την κυρία Οικονόμου Αργυρώ, για τη συμβολή της στην υλοποίηση των προγραμμάτων.