1.1 6 14 214     

 

 

 

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού πραγματοποιήσαμε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου με τους μαθητές των Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων. Σκοπός της επίσκεψής ήταν να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τον αθλητισμό βουνού και συγκεκριμένα με το σκι.  

   Φτάσαμε στο χιονοδρομικό κέντρο γύρω στις 10 το πρωί, αφού πρώτα είχαμε προμηθευτεί τον απαραίτητο εξοπλισμό. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ακολούθησαν τους δασκάλους του σκι, οι οποίοι αρχικά τους εξήγησαν τι πρέπει να κάνουν για να είναι ασφαλείς κάνοντας σκι και έπειτα τους δίδαξαν τη βασική τεχνική του αθλήματος.

Στη συνέχεια οι μικροί μας χιονοδρόμοι «ξεχύθηκαν» με τα πέδιλά τους στις χαμηλές πλαγιές του χιονοδρομικού κέντρου και δοκίμασαν τις ικανότητές τους.  Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και με ιδανικές συνθήκες χιονιού. Εμπειρία μοναδική για τους μαθητές μας που είχαν την ευκαιρία να χαρούν τις ομορφιές του βουνού εντυπωσιάζοντάς μας με τις επιδόσεις τους.  Η εκδρομή μας τελείωσε με τις καλύτερες εντυπώσεις, με πολλή χαρά και ικανοποίηση.