λήψης 3Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενδοσχολικής επιμόρφωσης, 3ωρη απογευματινή διαδικτυακή, επιμορφωτική συνάντηση με τίτλο: « Η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ σχολείου και οικογένειας», με εισηγήτρια την κ. Εριάννα Φιλιππίδη (κοινωνιολόγο) από το Κέντρο Πρόληψης “Διαδρομή”. 

Στο πλαίσιο της επιμορφωτικής συνάντησης μεταξύ άλλων συζητήθηκαν εποικοδομητικοί τρόποι συνεργασίας με την οικογένεια καθώς και παράγοντες που ευνοούν τις λειτουργικές σχέσεις μέσα στη σχολική κοινότητα. 

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Εριάννα Φιλιππίδη (κοινωνιολόγο) από το Κέντρο Πρόληψης “Διαδρομή” που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Συλλόγου Διδασκόντων. 

Η σημερινή κοινωνία της γνώσης επιβάλλει ένα δυναμικό εκπαιδευτικό σύστημα που να μπορεί να προβλέπει τους μετασχηματισμούς της και να ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις της. Στο πλαίσιο αυτό ως σχολική μονάδα αξιοποιώντας επιστημονικούς φορείς και πανεπιστήμια όσο και ιδίους πόρους οργανώσαμε από την αρχή της σχολικής χρονιάς και αφού πρώτα διερευνήσαμε τις ανάγκες μας, ενδοσχολικές επιμορφωτικές συναντήσεις μετά το πέρας του διδακτικού ωραρίου. Επιμορφωνόμαστε, συνεχώς εξελισσόμαστε, γιατί θέλουμε το καλύτερο για τους μαθητές μας.

 Ενδοσχολική επιμόρφωση