Η σχολική μας μονάδα συμμετέχει σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα  e-twinning με τίτλο: Felicitaciones 21-22. Στο πλαίσιο του προγράμματος συνεργαζόμαστε με 139 εκπαιδευτικούς από την Ισπανία, Πορτογαλία, Ρουμανία. Μολδαβία, Κροατία, Ιταλία, Τουρκία, Λιθουανία, Γερμανία, Σλοβακία, Λετονία, Τσεχία, Γεωργία, Αλβανία, Πολωνία, Λιθουανία, Γερμανία, Τυνησία, Ουκρανία και Γαλλία.

Η βασική ιδέα του προγράμματος είναι η ανταλλαγή ευχών ως αφετηρία για μεγαλύτερες δραστηριότητες ή έργα. Η δημιουργία, ως τρόπος έκφρασης των συναισθημάτων μας και ερμηνείας του κόσμου γύρω μας, είναι μια ανθρώπινη ανάγκη και μια παγκόσμια γλώσσα που μας βοηθά να βρούμε τον εαυτό μας, την ίδια στιγμή που δίνει τη δυνατότητα στα μέσα κοινωνικής επικοινωνίας. Η ποικιλία και ο πλούτος των τεχνικών και των μορφών, καθώς και οι διαφορετικές γλώσσες θα είναι σύμμαχοί μας σε αυτή τη συναρπαστική και διασκεδαστική εμπειρία.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του eTwinning είναι η συνεργασία μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών, σχολείων, γονέων και τοπικών αρχών. Στο eTwinning οι εκπαιδευτικοί συνεργάζονται και διοργανώνουν δραστηριότητες για τους μαθητές τους. Αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο, αλληλεπιδρούν, ερευνούν, λαμβάνουν αποφάσεις, σέβονται ο ένας τον άλλον και αποκτούν δεξιότητες του 21ου αιώνα. Τα έργα στο eTwinning προϋποθέτουν τη συμμετοχή όλων των μελών της ομάδας.