Καλό καλοκαίρι!!!!

Ιούν 202029

Καλό, ξέγνοιαστο, χαρούμενο και φωτεινό καλοκαίρι!!!!!

Παρακολουθήστε το βιντεάκι των δράσεων μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:https://youtu.be/y2qBYQyAyOs?t=11

2019 – 2020…. Μια παράξενη, πρωτόγνωρη, διαφορετική αλλά τελικά μια όμορφη σχολική χρονιά… γιατί κάθε ταξίδι κρύβει έναν θησαυρό…. τον φυλάμε στην καρδιά μας και προχωράμε…»

Και το ταξίδι μας….«ήταν γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις»…..… ανεβήκαμε στα πατίνια ενός βιβλίου με ρόδες και γεμίσαμε τα όνειρα μας με σύννεφα λευκά και χρώματα της ίριδας, παίξαμε με τον παππού και τη γιαγιά παιχνίδια που ξεχάστηκαν, χορέψαμε με τη Μία και τον Φώκια σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό. Είδαμε τα πρωτάκια μας να ανοίγουν τα χέρια τους για να αγκαλιάσουν τους καινούργιους τους φίλους γεμίζοντας το προαύλιο με τα χρώματα των χαμόγελων.

Αγγίξαμε αρχαία νομίσματα, γίναμε ιππότες και περπατήσαμε σε βυζαντινά τείχη, ακούσαμε τους ήχους των πουλιών που τραγουδούσαν το φως του ήλιου καθώς δροσίζονταν κάτω από δέντρα…. περπατήσαμε δίπλα στο ποτάμι. Γίναμε συνταξιδιώτες σε ένα ταξίδι γνώσης με διαφορετικό και δύσκολο τρόπο…… από την οθόνη του υπολογιστή μας. Ταξιδέψαμε με τον ίδιο τρόπο…. και τραγουδήσαμε…. δίνοντας διαδικτυακά συναυλία. Ενώσαμε τη φωνή μας με 96 μαθητές (από τα σχολεία εταίρους) της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γουαδελούπης και της Γερμανίας….. στείλαμε το δικό μας μήνυμα για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της συλλογικότητας…….Tο ταξίδι μας συνεχίζεται… ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Ιούνιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

European Radio Logo

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων