Καλό, ξέγνοιαστο, χαρούμενο και φωτεινό καλοκαίρι!!!!!

Παρακολουθήστε το βιντεάκι των δράσεων μας ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:https://youtu.be/y2qBYQyAyOs?t=11

2019 – 2020…. Μια παράξενη, πρωτόγνωρη, διαφορετική αλλά τελικά μια όμορφη σχολική χρονιά… γιατί κάθε ταξίδι κρύβει έναν θησαυρό…. τον φυλάμε στην καρδιά μας και προχωράμε…»

Και το ταξίδι μας….«ήταν γεμάτο περιπέτειες, γεμάτο γνώσεις»…..… ανεβήκαμε στα πατίνια ενός βιβλίου με ρόδες και γεμίσαμε τα όνειρα μας με σύννεφα λευκά και χρώματα της ίριδας, παίξαμε με τον παππού και τη γιαγιά παιχνίδια που ξεχάστηκαν, χορέψαμε με τη Μία και τον Φώκια σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό. Είδαμε τα πρωτάκια μας να ανοίγουν τα χέρια τους για να αγκαλιάσουν τους καινούργιους τους φίλους γεμίζοντας το προαύλιο με τα χρώματα των χαμόγελων.

Αγγίξαμε αρχαία νομίσματα, γίναμε ιππότες και περπατήσαμε σε βυζαντινά τείχη, ακούσαμε τους ήχους των πουλιών που τραγουδούσαν το φως του ήλιου καθώς δροσίζονταν κάτω από δέντρα…. περπατήσαμε δίπλα στο ποτάμι. Γίναμε συνταξιδιώτες σε ένα ταξίδι γνώσης με διαφορετικό και δύσκολο τρόπο…… από την οθόνη του υπολογιστή μας. Ταξιδέψαμε με τον ίδιο τρόπο…. και τραγουδήσαμε…. δίνοντας διαδικτυακά συναυλία. Ενώσαμε τη φωνή μας με 96 μαθητές (από τα σχολεία εταίρους) της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Γουαδελούπης και της Γερμανίας….. στείλαμε το δικό μας μήνυμα για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της συλλογικότητας…….Tο ταξίδι μας συνεχίζεται… ραντεβού τον Σεπτέμβρη!!!!