Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο

Νοέ 20181

Σήμερα  επισκεφτήκαμε με τους μαθητές όλων των τάξεων  το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο  στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κίρρας.  Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, προβάλλει ψηφιακές παραστάσεις σε έναν σταθερό θόλο. Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει. 

Δείχνοντας τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος για τις μεγάλες τάξεις ή του βυθού για τις μικρές, συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των μαθητών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν. Συγκεκριμένα οι Τάξεις Α΄ & Β΄ παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Ο Μαγεμένος Ύφαλος», Γ΄ – Δ΄ Τάξεις: «Κατακτώντας τους Άλλους Πλανήτες» και οι Ε΄ – ΣΤ΄ Τάξεις: «Από Τη Γη Στο Σύμπαν»

Ήταν πράγματι μία μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία για τους μαθητές μας. Τα παιδιά μόλις ολοκληρώθηκε η προβολή δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για ότι είδαν και έμαθαν. Ευχαριστούμε θερμά τους συντελεστές του προγράμματος  του Φορητού Πλανητάριου, το Δήμο Δελφών για τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών μας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχ. Κίρρας για την άψογη διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate

Νοέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

European Radio Logo

Kατηγορίες



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων