Εκπαιδευτική επίσκεψη στο φαράγγι του Λάρνακα.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου, οι μικρές τάξεις του σχολείου μας (Α, Β, Γ) μαζί με τις αντίστοιχες του δημοτικού σχολείου Κροκεών, επισκέφθηκαν το φαράγγι του Λάρνακα στα πλαίσια του προγράμματος του Κέντρου Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μολάων:

Στου μύλου τα γυρίσματα

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν  το φυσικό

 » Διαβάστε περισσότερα

Μία ξεχωριστή επίσκεψη.

IMG_20190517_105428

Την Παρασκευή 17 Μαΐου επισκέφτηκε το σχολείο μας η νηπιαγωγός κ. Δέσποινα Πορφύρη, η οποία είναι πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Προστασίας του ποταμού Ευρώτα.

Σκοπός της επίσκεψής της ήταν να γνωρίσουμε τον Ευρώτα, από τις πηγές του ως τις εκβολές του στον Λακωνικό κόλπο, να ανακαλύψουμε τα ζώα και τα φυτά

 » Διαβάστε περισσότερα

Ο σχολικός μας κήπος!!!

Το σκεφτόμασταν από την περσινή χρονιά, αλλά δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο… Φέτος όμως το αποφασίσαμε! Είπαμε λοιπόν, να γεμίσουμε τα άδεια παρτέρια στο προαύλιό μας με διάφορα φυτά! Ήταν μια καλή ευκαιρία να ομορφύνουμε μια γωνιά του σχολείου μας και παράλληλα να παρατηρήσουμε από κοντά πώς μεγαλώνει ένα φυτό και τι χρειάζεται

 » Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Μονεμβάσια.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρέα με τις μεγάλες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Κροκεών, το σχολείο μας (τάξεις Δ΄, Ε΄, και Στ΄) επισκέφτηκε τη Μονεμβάσια στα πλαίσια του προγράμματος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων:

Μονεμβάσια: διαβαίνοντας στα καλντερίμια μιας καστροπολιτείας από το χτες στο σήμερα”.

Περπατώντας στα στενά δρομάκια της

 » Διαβάστε περισσότερα