Στα πλαίσια του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων και στην Ενότητα 2, ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την υποενότητα Παγκόσμια και Τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά, οι μαθητές του Γ2 έκαναν ΖΟΥΜ στην Κρητική Διατροφή.
13 Φεβρουαρίου 2024 , οι μαθητές ήπιαν βραστάρι με ντόπια βότανα (μαλοτήρα, μαντζουράνα και χαμομήλι) . Αφού προσθέσαμε κρητικό θυμαρόμελο ή ζάχαρη, οι μαθητές απόλαυσαν ζεστό τσάι. Δεν έμεινε σταγόνα.
Το βραστάρι πίνεται και κρύο αφού πρώτα μπει στο ψυγείο. Τίποτα δεν είναι καλύτερο από το σπιτικό!
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός; Πυρένη Ελένη – Πληροφορικής