“Εγγραφές Ολοημέρου 2019-20”

Αγαπητοί  Γονείς και  Κηδεμόνες

Το Υπουργείο Παιδείας θέσπισε το Ολοήμερο Σχολείο, που   θα λειτουργήσει  και το επόμενο Σχολικό  Έτος  2019-20  στο Σχολείο μας, με στόχο να συμβάλλει στην εξυπηρέτηση της οικογένειας του μαθητή και στην απαλλαγή της από τη φροντίδα και το κόστος για αναζήτηση πρόσθετης απασχόλησης του μαθητή εκτός Σχολείου.

Ο παιδαγωγικός του σκοπός επιτυγχάνεται με την αξιοποίηση του απογευματινού χρόνου παραμονής των μαθητών στο σχολείο με πλήρη ευθύνη και εποπτεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών. Στο πλαίσιο αυτό παρέχεται υποστηρικτική βοήθεια και προετοιμασία για την επόμενη μέρα (Γλώσσα & Μαθηματικά). Επίσης εντάσσονται μαθήματα και άλλες δραστηριότητες, όπως, η διδασκαλία ξένων γλωσσών,  τα εικαστικά, η μουσική, ο αθλητισμός, κ.λ.π.

Το πρόγραμμα του ολοήμερου, εφαρμόζεται από την ώρα λήξης των μαθημάτων του κανονικού προγράμματος μέχρι τις  16:00΄ και περιλαμβάνει  όλες τις παραπάνω δραστηριότητες.

Για την εγγραφή των μαθητών  χρειάζεται να υποβάλλετε ως τις 31/05/2019, στη Διεύθυνση του Σχολείου μια  Αίτηση – Δήλωση (θα την προμηθευτείτε από τον Διευθυντή του σχολείου) καθώς και Βεβαίωση Εργασίας ή Κάρτα Ανεργίας ή να δηλώσετε αν ανήκετε σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.