Εορτή λήξης της σχολικής χρονιάς από την ΣΤ’ τάξη

xarak apof

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης της σχολικής μας χρονιάς, 2021 – 2022, με τους μικρούς μας μαθητές και συνοδοιπόρους στο φετινό μας ταξίδι της ΣΤ’ δημοτικού.

apof 1

Οι μαθητές/τριες με τις συναδέλφους της Στ’ τάξης, Σπανού Άννα και Κατσιά Φωτεινή παρουσίασαν στους γονείς και στους συμμαθητές τους, παρουσία των εκπαιδευτικών του σχολείου, το θεατρικό “Τα Ξεφτέρια” όπου τα παιδιά μας έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους.

apof 2

Παρακολουθήσαμε βίντεο με υλικό που συγκεντρώθηκε από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων της ΣΤ’ τάξης, τη συνάδελφο Νίκη Βλαχογιώργου και τον συνάδελφο της Πληροφορικής Γιώργο Κατσίγιαννη, ο οποίος οργάνωσε και δημιούργησε ένα άρτιο, πολύ όμορφο και συγκινητικό για όλους μας αποτέλεσμα.

apof 3

Θυμηθήκαμε στιγμές των μικρών μας μαθητών/τριων και τους/τις αποχαιρετήσαμε, ανοίγοντας τα πανιά να πλεύσουν γεμάτοι/ες χαρά και εμπειρίες στο Γυμνάσιο. Ακολούθησε μουσικοχορευτική δραστηριότητα με τίτλο “Καλοκαιρινές διακοπές” και η εκδήλωση έκλεισε με το πολύ όμορφο και συγκινητικό τραγούδι “Η πιο γλυκιά ανάμνηση”.

apof 5

Η γιορτή άφησε σε όλους μας τις καλύτερες εντυπώσεις. Μαθητές, μαθήτριες και εκπαιδευτικοί αποχαιρετήσαμε τη φετινή μας χρονιά και ευχόμαστε στους “μικρούς μας συνοδοιπόρους” στη ζωή τους όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όμορφα και να κατακτούν πάντοτε τους στόχους τους.

apof 4

Καλό Καλοκαίρι…