ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙΟΥ

Λεωφόρος Χαλκουτσίου

Οδηγίες για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο

Μαΐ 202029

Αγαπητοί γονείς,

Με την έναρξη των μαθημάτων την 1η Ιουνίου και εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί παρακαλούμε όπως διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή και τηρήσετε πιστά τις ακόλουθες οδηγίες:

 1. Οι τάξεις Α’ Β’ & Γ’ θα έχουν καθημερινά μάθημα καθώς ο αριθμός των μαθητών των τμημάτων δεν υπερβαίνει τους 15.
 2. Οι τάξεις Δ’ Ε’ & Στ’ θα κάνουν εκ περιτροπής μάθημα σύμφωνα με τις καταστάσεις που έχουν σταλεί στα mail σας.
 3. Η προσέλευση θα πραγματοποιείται από τις 8:00 μέχρι τις 8:15 αυστηρά! Δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανοίγει η πόρτα ετεροχρονισμένα καθώς η προσευχή θα γίνεται στις τάξεις! Ως εκ τούτου φροντίστε οι μαθητές να προσέρχονται στην ώρα τους. Σε περίπτωση καθυστέρησης η είσοδος θα ανοίγει στο α’ διάλειμμα δηλαδή στις 9:40.
 4. Η αποχώρηση της Α’ & Β’ τάξης θα γίνεται στις 13:05 και όχι στις 13:15.
 5. Κατά την προσέλευση και την αποχώρηση δεν θα μπαίνετε με τα αυτοκίνητα μέσα στο στενό και δεν θα στέκεστε συνωστισμένοι μπροστά στην είσοδο του σχολείου. Άλλωστε υπάρχουν σχετικά σημάδια σήμανσης στο πεζοδρόμιο.
 6. Το πρόγραμμα των μαθημάτων δεν αλλάζει.
 7. Δεν θα πραγματοποιούνται οι ώρες του ολοήμερου προγράμματος. Τα μαθήματα λήγουν στις 13:15!
 8. Φροντίστε ώστε τα παιδιά να έχουν δροσερό νερό (ατομικά μπουκαλάκια)μαζί τους καθώς το αυτόματο μηχάνημα δεν θα λειτουργήσει για λόγους ασφαλείας και δεν θα μπορούν τα παιδιά να πίνουν νερό από τις βρύσες.
 9. Τα παιδιά στην τσάντα τους θα πρέπει να έχουν μπουκαλάκι με αποστειρωτικό διάλυμα, αποστειρωτικά μαντηλάκια και χαρτομάντιλα.  Επίσης, επειδή δεν πρέπει να γίνεται ανταλλαγή αντικειμένων είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους όλα τα βασικά αντικείμενα: μολύβια, γόμα, ξύστρα κλπ.
 10. Μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά τόσο από τη σελίδα του σχολείου στο facebook  όσο και από το blog.
 11. Παρακαλούμε επίσης να επιστραφούν όλες οι τσάντες της δανειστικής βιβλιοθήκης με τα βιβλία που έχουν δανειστεί τα παιδιά. Η σχολική βιβλιοθήκη δεν θα λειτουργήσει για το διάστημα μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτονται οδηγίες της Επιτροπής αντιμετώπισης για τον covid 19.

Αγαπητοί γονείς, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει όλοι να ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των ειδικών!!! Δεν είναι κάτι απλό και σίγουρα απαιτεί προσοχή και εγρήγορση από την πλευρά όλων. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας! Αν κάποιο σύμπτωμα υποπέσει στην αντίληψή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως. Αν πάλι θεωρείτε ότι υπάρχει κάποια παράλειψη από την πλευρά μας παρακαλώ να μας εφιστήσετε την προσοχή με συνεργατική κι όχι επικριτική διάθεση.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία.

Με εκτίμηση

Η διευθύντρια του σχολείου

Μαρινοπούλου Χριστίνα

Διαβάστε το επισυναπτόμενο

Οδηγίες για δημοτικά σχολεία

από κάτω από: Νέα και Ανακοινώσεις| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγίες για την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχείο

Translate

Ετικέτες

Σαν σήμερα

Μαθαίνουμε στο σπίτι

Σαν σήμερα

Παγκόσμιες ημέρες

Παγκόσμιες ημέρες


Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων