ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 16-2-2021-ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί/ές  μαθητές/τριες και γονείς,

σας ενημερώνουμε πως και αύριο Τρίτη  16 Φεβρουαρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, λόγω παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών. Σχετική ανακοίνωση έχει γίνει και από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως θα σας ενημερώσουν και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων, θα λειτουργήσει η Τηλεκπαίδευση μέσω webex , τις απογευματινές ώρες: 2.10 μ.μ. -5.20 μ.μ. Για την Τετάρτη,  θα περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση.

Καλή συνέχεια!
Με υγεία και δύναμη!

Από τη  Διεύθυνση του Σχολείου και το Σύλλογο Διδασκόντων

Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη 16/2 στον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη λόγω του παγετού

«Με κοινή απόφαση του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα και των δημάρχων όλα τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 16/2 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνεπώς σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας  (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο). Αυτό υπαγορεύεται από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τις συνθήκες παγετού που θα επικρατήσουν και αύριο στην περιοχή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, σε συνδυασμό με τα μέτρα πρόληψης (αερισμός αιθουσών, ανοικτά παράθυρα) κατά του κορωνοϊού.
Ομοίως κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παραμένει με τις υπηρεσίες του σε 24ωρη επιφυλακή για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων».

https://www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/opengov/press/archive/43316