ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-2-2021-ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί/ές  μαθητές/τριες και γονείς,

σας ενημερώνουμε πως αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, λόγω έντονης χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών. Σχετική ανακοίνωση έχει γίνει και από τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως θα σας ενημερώσουν και οι εκπαιδευτικοί των τμημάτων, θα λειτουργήσει η Τηλεκπαίδευση μέσω webex , τις απογευματινές ώρες: 2.10 μ.μ. -5.20 μ.μ. Για την Τρίτη θα περιμένουμε νεότερη ανακοίνωση.

Καλή εβδομάδα!
Με υγεία και δύναμη!

Η Διεύθυνση του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων

 

Σας παραπέμπουμε στη σχετική ανακοίνωση:

«Λόγω του πολύ μεγάλου συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου τα σχολεία σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (Πανόραμα, Πυλαία, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή και Φίλυρο).
Ομοίως κλειστοί θα παραμείνουν και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.
Ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη παραμένει με τις υπηρεσίες του σε 24ωρη επιφυλακή για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.
Αναφορικά με τη λειτουργία των ιδιωτικών σχολείων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου τους.»

https://www.pilea-hortiatis.gr/web/guest/opengov/press/archive/43313

</p>