ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΙΤΛΩΝ ΠΡΟΟΔΟΥ

Την Πέμπτη το απόγευμα, 25-6-2020 ,έγινε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Στ’ Τάξης, στο προαύλιο του Σχολείου.Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, γονείς και εκπαιδευτικοί, αποχαιρετήσαμε τα παιδιά, με την ευχή να συνεχίσουν την πορεία τους στο Γυμνάσιο, με υγεία! Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του ΣΤ1 και ΣΤ2, την Υποδιευθύντρια του Σχολείου για την σημαντική συμβολή τους στην πραγματοποίηση της τελετής,καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, για την πολύτιμη βοήθειά τους!

Την Παρασκευή 26-6-2020, δόθηκαν οι έλεγχοι και οι τίτλοι προόδου στους μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Α’-Ε’. Η προσέλευση των παιδιών έγινε, σύμφωνα με τις οδηγίες,σε δύο υποτμήματα, τα οποία προσήλθαν σταδιακά.

Το 1ο 8.15π.μ.-9.00 π.μ., και το 2ο 9.15 π.μ.-10.00 π.μ.

Όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν παρακολούθησαν μαθήματα,έχοντας προσκομίσει Υπεύθυνη Δήλωση, μπορούν να προσέλθουν στο Σχολείο, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία. Το Σχολείο θα παραμείνει ανοιχτό ως και την Τρίτη  30 Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά που για κάποιο σοβαρό λόγο δεν πήραν τον έλεγχο και τον τίτλο προόδου.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί, ευχόμαστε για όλους, καλή πρόοδο!

Και καλό καλοκαίρι!

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου