Διοργάνωση 19ης Χορωδιακής Συνάντησης Δημοτικών Σχολείων

simaΤο Σχολείο μας διοργανώνει την “19η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ” στο Ασβεστοχώρι στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2014.

Η Συνάντηση, αφορά παιδικές χορωδίες των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων τόσο της Μακεδονίας όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας και του εξωτερικού και δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.  Στόχος της είναι η προβολή του χορωδιακού έργου των σχολείων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και η ευκαιρία να γνωρίσουν οι μικροί χορωδοί, ακούγοντας τις άλλες χορωδίες, το έργο που επιτελείται σε άλλα σχολεία, παρουσιάζοντας συγχρόνως τη δουλειά τους.

Στη Συνάντηση υπάρχει πλήρης ηχητική και φωτιστική κάλυψη του χώρου καθώς και όλο το έντυπο υλικό που απαιτείται σε παρόμοιου είδους εκδηλώσεις (αφίσες, προσκλήσεις, προγράμματα και διπλώματα συμμετοχής για τους χορωδούς). Διατίθεται  πιάνο για τη συνοδεία των χορωδιών κι ακόμη, στο τέλος της συμμετοχής της κάθε Χορωδίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό και δίπλωμα συμμετοχής για τη Χορωδία και για τον κάθε χορωδό.

Στο τέλος της κάθε βραδιάς όλες οι Χορωδίες της ημέρας τραγουδούν ένα ομαδικό κομμάτι, το οποίο θα σας αποσταλεί αργότερα.

Παρακαλούμε πολύ, για την καλύτερη οργάνωση της Συνάντησης, οι διευθυντές των Σχολείων ή των Χορωδιών να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 20 Μαρτίου, συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση.

Σε περίπτωση υπέρβασης του αριθμού των Χορωδιών πριν την καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των χορωδιών που πρόκειται να συμμετάσχουν.

 

Αφήστε μια απάντηση