Γιορτή Παιδικού Βιβλίου-Ανθοέκθεση

Το Σαββατοκύριακο 31/3/2018 & 1/4/2018 διοργανώνεται στην αυλή του σχολείου η Γιορτή Παιδικού Βιβλίου και η Ανθοέκθεση.

Σας προσκαλούμε μαθητές, μαθήτριες, γονείς, εκπαιδευτικό προσωπικό και τοπική κοινωνία στις εκδηλώσεις.

Δωρεά λογοτεχνικών βιβλίων

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, για την προσφορά 20 παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων στην Δανειστική Βιβλιοθήκη μας. Ο εμπλουτισμός της Βιβλιοθήκης με ενημερωμένη βιβλιογραφία συντελεί σε μεγάλο βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλουμε για να καλλιεργήσουμε τη φιλαναγνωσία των μαθητών και μαθητριών μας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Προσφορά Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε μαθητές και μαθήτριες της Α΄τάξης

Σήμερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μοίρασαν στους μαθητές και στις μαθήτριες της Α΄τάξης του Δημοτικού μια τσάντα με είδη γραφικής ύλης προκειμένου να τους/τις καλωσορίσουν στο δημοτικό σχολείο.

Επιθυμούμε να τους εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας.

Το διδακτικό προσωπικό & η διεύθυνση του Σχολείου

Συγκέντρωση ειδών γραφής για τα παιδιά πρόσφυγες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, με αφορμή την παράσταση για την προσφυγιά και τη μετανάστευση, καλεί μαθητές, γονείς και φίλους να προσφέρουν είδη γραφής-ζωγραφικής για τα παιδιά-πρόσφυγες που φιλοξενούμε στην πόλη μας. Τετράδια, μπλοκ, μολύβια, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους θα συγκεντρώνουμε κατά την Γιορτή της Άνοιξης το Σαββατοκύριακο στο σχολείο για να κάνουμε λίγο πιο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γιορτή Άνοιξης

ΓιορτήΤο Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των Δημοτικών Σχολείων η καθιερωμένη Γιορτή της Άνοιξης, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Γονέων και

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γιορτή βιβλίου

DSC05234Το Σάββατο 9 Απριλίου ξεκίνησε το διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και οι μαθητές είχαν την

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

image bookO Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Ασβεστοχωρίου διοργανώνει διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στο παιδικό βιβλίο:

Σάββατο 9 Απριλίου 2016, στις 5:00 το απόγευμα