2/Θ Δημοτικό Σχολείο Άσπρου

Δημοτικό Σχολείο Άσπρου, Δήμος Παιονίας, Ν.Κιλκίς

Αγιασμός και … καλή σχολική χρονιά!

Σεπ 201416

Την Πέμπτη 11/9/2014 στις 9.30 το πρωί το προαύλιο του σχολείου γέμισε από παιδικές φωνές και πάλι. Συνοδευόμενοι από τους γονείς και κηδεμόνες τους, οι μαθητές παρακολούθησαν τον αγιασμό για το νέο σχολικό έτος.

Εκφράστηκαν οι καλύτερες ευχές από τον ιερέα του χωριού και την Πρόεδρο του Δ.Δ. Άσπρου κ. Σταυρούλα Γιαννακίδου για καλή σχολική χρονιά, δύναμη και υγεία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη μας συνάντηση με τους γονείς για συζήτηση και ενημέρωση για τον Προγραμματισμό Εκπαιδευτικού Έργου του σχολείου μας. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με την Πρόεδρό τους κ. Αθανασία Δρακούλη δεσμεύτηκαν πως και πάλι θα βρίσκονται κοντά στο σχολείο και θα συμβάλλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας.

Ευχαριστούμε πολύ. Καλή σχολική χρονιά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων