4/Θ Δημοτικό Σχολείο Άσπρου

Δημοτικό Σχολείο Άσπρου, Δήμος Παιονίας, Ν.Κιλκίς

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Οκτ 20143

Ανακοίνωση

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων και σε εφαρμογή σχετικής υπουργικής απόφασης το σχολείο μας σχεδιάζει και οργανώνει μία σειρά από δραστηριότητες ενταγμένες στα πλαίσια του «κοινωνικού σχολείου», με θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».

H 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014. Το σχολικό πρόγραμμα αναπροσαρμόζεται σε 5ωρο. Οι μαθητές θα έρθουν χωρίς τσάντες, ντυμένοι με αθλητική ένδυση και θα αποχωρήσουν στις 12.45 μμ. Οι δράσεις της ημέρας, που μπορείτε να δείτε και στην πρόσκληση που σας στέλνουμε, θα υλοποιηθούν κυλιόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια του  ωραρίου, από όλη τη σχολική κοινότητα, με τη συμμετοχή του συνόλου των μαθητών και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας. Τις αθλητικές εκδηλώσεις μπορείτε να παρακολουθήσετε από τις 10 το πρωί στην αυλή του σχολείου μας.

Σας παρακαλούμε να βοηθήσετε στη δημιουργία μπουφέ.

 

Σας ευχαριστούμε

Ο Δντης του Σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων