ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΜΕΝΩΝ

Το σχολείο των τεσσάρων εποχών

Erasmus+ η εμπειρία του Kahoot!!!

Ιαν 201621

     EU_flag-Erasmus_vect_POS

         Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, οι μαθητές των σχολείων που παίρνουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Learn and share» του Erasmus+ συναντηθήκαμε με τη βοήθεια της τεχνολογίας για να «κλείσουμε» την πρώτη ενότητα του προγράμματός μας με ένα διαδικτυακό τεστ.

IMG_0610 (1)

             Στα πλαίσια του θέματος «me, my school, my country», όλα τα σχολεία φτιάξαμε μια μικρή παρουσίαση της χώρας μας. Αφού μελετήσαμε όλες τις παρουσιάσεις και κρατήσαμε σημειώσεις, οι δάσκαλοι έφτιαξαν συνεργατικά ένα test με την εφαρμογή Kahoot, βάζοντας 10 ερωτήσεις για κάθε χώρα.

IMG_0612 (1)

                Στις 12 ακριβώς, 5 σχολεία από 5 χώρες και 50 μαθητές, μπήκαμε στο z00mus και συναντηθήκαμε για ακόμα μια φορά. Έχοντας ο καθένας από 1 tablet του σχολείου, μπήκαμε στο kahoot και γράψαμε το όνομα και τη χώρα μας. Παίξαμε με μεγάλο κέφι και ενθουσιασμό. Η ομάδα μας, καλά διαβασμένη και γρήγορη. Συνεργαστήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε την 1η, 4η και 5η θέση. Σε κάθε σωστή απάντηση πανηγυρίζαμε ξέφρενα!!!

IMG_0618 (1)

             Ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλους μας!!! Όχι επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή κάναμε πραγματικότητα αυτό που μας έλεγε η δασκάλα μας ότι θα γίνει και εμείς δεν το πιστεύαμε. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας φτιάξαμε ΜΙΑ τάξη εσθονική – φινλανδική – τουρκική – ισπανική – ελληνική. Μέσα από τον προτζέκτορα βλέπαμε όλους τους συμμαθητές μας και παίζαμε ταυτόχρονα όλοι μαζί, όσο μακριά κι αν βρισκόμασταν. Ήταν υπέροχα!!!!!!!

IMG_0605 (1)

                                                                                                    Οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλιαTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων