Δημοτικό Σχολείο Αρκάσας Καρπάθου

Λίγες μέρες πριν την εκδρομή μας στην Αθήνα!

Κάτω από: Ανακοινώσεις και νέα,Αρχική,ΕκδρομέςΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΚΑΣΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ στις 8:40 πμ στο Παρασκευή, 5 Μαΐου, 2017

Λίγες είναι οι μέρες που έμειναν για να επισκεφτούν οι μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων τη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα!

Τα άτομα που θα συμμετέχουν στην εκδρομή είναι τα εξής:

Αρχηγός εκδρομής: Γρηγόρης Τσομπανίδης

Συνοδός: Αιμιλία Μπίτου

Γονείς: Μιχάλης Πιττάς, Δημήτρης Ορφανός

Μαθητές/τριες:

Α/Α Ονοματεπώνυμα Τάξη
1 Ορφανός Εμμανουήλ Ε’
2 Πιττά Μαρία Ε’
3 Ελ Λαουέντι Μοχάμεντ Ε’
4 Τσαλλαΐ Έμι ΣΤ’
5 Κανάκης Βασίλειος ΣΤ’

Οι μαθητές/τριες των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων θέλουν να ευχαριστήσουν το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την οικονομική τους ενίσχυση στην εκδρομή μας!

Λίγες μέρες έμειναν… τι να πάρω μαζί μου;

ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ:

1) Πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο την Κυριακή, 07/05/2017 στις 17:00 με την ταυτότητά σου ή το διαβατήριο. Αν δεν έχεις, θα ταξιδέψεις με το βιβλιάριο υγείας.
2) Δικαιούσαι μία βαλίτσα 23 κιλών και ένα σακίδιο πλάτης.
3) Μπορείς να πάρεις μόνο το σακίδιο πλάτης μαζί σου πάνω στο αεροπλάνο, όμως δεν επιτρέπεται να έχεις μέσα υγρά. Ο,τι υγρό π.χ. σαμπουάν, σαπούνια, κρέμες, να το βάλεις στη βαλίτσα σου και όχι στο σακίδιο.
4) Μπορείς να έχεις κάποιο σνακ στο σακίδιο σου, γιατί την πρώτη μέρα φτάνουμε αργά στο ξενοδοχείο.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ:

Διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας, 2 ζευγάρια παπούτσια, καπέλο, ζακέτα ή μπουφάν, σακίδιο πλάτης, πορτοφόλι, αντιηλιακό, αφρόλουτρο και σαμπουάν (αν δεν θέλω να χρησιμοποιήσω του ξενοδοχείου), οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, αποσμητικό ή άρωμα, χτένα, γυαλιά ηλίου, λαστιχάκια για τα μαλλιά (για τα κορίτσια), φωτογραφική μηχανή, κινητό τηλέφωνο, φορτιστές, τετράδιο για σημειώσεις, εσώρουχα, πιτζάμες, κάλτσες, ρούχα (τουλάχιστον 4 αλλαξιές), παγουρίνο για νέρό, χάπι για αλλέργίες (αν είσαι σε κάτι αλλεργικός)

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ:

1) Για ό,τι θελήσεις να κάνεις εκτός προγράμματος πρέπει να πάρεις την άδεια του κ. Γρηγόρη ή/και της κ. Αιμιλίας! Μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για εσένα!
2) Το διαβατήριο σου μετά την πτήση το βαζεις μέσα στη βαλίτσα σου. Δεν το έχεις μέσα στο σακίδιο που θα παίρνεις μαζί σου!
3) Το ξενοδοχείο θα έχει πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες. Αν θέλεις μπορείς να πάρεις δικά σου από το σπίτι.
4) Καλό θα ήταν να έχεις μαζί σου περίπου 100-120 Ευρώ. Να τα έχεις φυλαγμένα κάπου στο δωμάτιο σου και να παίρνεις λίγα χρήματα κάθε μέρα μαζί σου.
5) Να έχεις πάντα στο δωμάτιό σου ένα μπουκάλι νερό, γιατί ό,τι υπάρχει μέσα στο δωμάτιο σού (φαγητό και ποτό) χρεώνεται υπερβολικά ακριβά.
6) Το tablet μένει πάντα μέσα στο δωμάτιο. Μόνο το κινητό και η φωτογραφική επιτρέπεται έξω απο το ξενοδοχείο.

 

Στιγμιότυπο 2017-05-06, 9.02.46 πμ

 

 

Το σχολείο εύχεται στους γονείς, εκπαιδευτικούς και τα παιδιά να έχουν ένα όμορφο και δημιουργικό ταξίδι και να επιστρέψουν με πολλές εμπειρίες, γνώσεις και χαρούμενες στιγμές!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2024 Δημοτικό Σχολείο Αρκάσας Καρπάθου   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση