Ενημέρωση προς γονείς – μαθητές

Απρ 20201

     Αγαπητοί γονείς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αντίκυρας. Ευχαριστούμε πολύ για το πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης που έχετε επιδείξει μέσα σ’ αυτή την πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, όλο αυτό το διάστημα, καθημερινά συμμετέχουν σε πολύωρα προγράμματα είτε τηλεεκπαίδευσης είτε αυτοεπιμόρφωσης και φυσικά εργάζονται προκειμένου να ετοιμάσουν και να εφαρμόσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (εξΑΕ).

Η εξΑΕ δεν αντικαθιστά τη δια ζώσης διδασκαλία αλλά έρχεται να βοηθήσει τα παιδιά να διατηρήσουν επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία. Σε πρώτη φάση αυτό γίνεται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αφορά μόνο επαναλήψεις.

Προβλήματα στη συλλογή στοιχείων επικοινωνίας όσο το δυνατόν περισσότερων μαθητών, δημιουργίας λογαριασμών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.), στην υλικοτεχνική υποδομή και τις δυνατότητες των δικτύων στους επίσημους ιστότοπους του Υπουργείου Παιδείας, έχουν οδηγήσει στο να γίνεται η διαδικασία με αργούς ρυθμούς.

        Ήδη όμως έχουν δημιουργηθεί οι ψηφιακές τάξεις, κυρίως στην πλατφόρμα της e-me, αλλά και στην eclass, για το σύνολο σχεδόν των μαθημάτων του σχολείου.

          Για όσους δεν γνωρίζουν ή δυσκολεύονται σύντομα θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα συνδεθούν.

          Θερμή παράκληση. Σεβαστείτε το χρόνο των εκπαιδευτικών και πέρα από τις απαντήσεις στις εργασίες που έχουν αναθέσει στα παιδιά σας, επικοινωνήστε μαζί τους μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί
του Δημοτικού Σχολείου Αντίκυρας.

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια


  Σύνδεση   
  Απρίλιος 2020
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Μαρ   Σεπ »
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  27282930  


  Top
   
  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων