Δημιουργία λογαριασμού στο sch.gr

Μαρ 202024

Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Για να προχωρήσει το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης πρέπει να γίνει η εγγραφή των μαθητών/τριων στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.
Πρώτα μπαίνουμε στον παρακάτω σύνδεσμο https://register.sch.gr/students/  του sch.gr . Αφού διαβάσουμε όλο το κείμενο μέχρι κάτω ,στο τέλος έχει το κουμπί «Ας ξεκινήσουμε. Κλικ εκεί.

Σε αυτήν την σελίδα συμπληρώνουμε με κεφαλαία όλα τα στοιχεία που μας ζητούνται. Πρέπει να προσέξουμε ότι τα στοιχεία που θα βάλουμε να είναι τα ίδια με αυτά που έχουμε δώσει στο σχολείο. Θα χρειαστούμε και τον πιο πρόσφατο έλεγχο προόδου για να τα δούμε. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια κατεβάστε το αρχείο «Οδηγίες εγγραφής» που υπάρχει στην αρχή. Αν βάλουμε κάπου λάθος στοιχεία δεν θα μας αφήσει να προχωρήσουμε.

Στο τέλος ,αφού διαβάσουμε προσεκτικά ό,τι αναγράφεται , τσεκάρουμε το κουτάκι των όρων χρήσης και μετά κάνουμε υποβολή.
Στην επόμενη σελίδα, θα πρέπει να ελέγξετε τα στοιχεία και να τα εκτυπώσετε. Θα χρειαστείτε τα στοιχεία για να εισέλθουν τα παιδιά αργότερα σε κάποιο μάθημα εξ αποστάσεως.

Παραθέτουμε εδώ όλους τους σχετικούς συνδέσμους που οδηγούν στα παραπάνω:
1. Οδηγίες εγγραφής μαθητή /τριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο : https://register.sch.gr/students/
2. Αίτηση γονέα/κηδεμόνα για την εγγραφή μαθητή /τριας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο : https://register.sch.gr/students/admins/studentsNew.php
3. Εγκύκλιοι και βοηθητικά έγγραφα:   https://register.sch.gr/students/docs.php

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προσπαθήστε να κάνετε την εγγραφή σε ώρες μη αιχμής. Αν κατά την προσπάθεια σας εμφανίζεται μήνυμα λάθους ελέγξτε προσεκτικά τις οδηγίες και ξαναπροσπαθήστε μία ή δύο φορές ακόμη. Διαφορετικά αφήστε το για αργότερα.
Ο αριθμός μητρώου (Α.Μ.) των μαθητών για τις τάξεις Γ – ΣΤ αναγράφεται στον έλεγχο προόδου ακριβώς πάνω από το επώνυμο του μαθητή.
Στους γονείς των μαθητών των τάξεων Α και Β θα σταλεί ο αριθμός μητρώου (Α.Μ.) με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).
Αν παρ’ όλα αυτά συναντήσετε δυσκολίες ή χρειάζεστε κάποια βοήθεια καλέστε στο τηλέφωνο 6945506845.

Αφήστε μια απάντηση

Πρόσφατα σχόλια


  Σύνδεση   
  Μάρτιος 2020
  Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  « Φεβ   Απρ »
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  


  Top
   
  Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
  Αντίθεση
  Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων