Το διάστημα από 1 Μαρτίου έως και 20 Μαρτίου, καθημερινά από τις 13:30 π.μ έως και τις 14:30 μ.μ θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2021-2022 στην Α΄ τάξη Δημοτικού (παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015).

Δικαιολογητικά για την εγγραφή (κατεβάστε το υπόδειγμα για τη συμπλήρωσή του πατώντας στην υπογραμμισμένη φράση)

  1. Αίτηση Εγγραφής
  2. Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα / Κηδεμόνα με τα στοιχεία του μαθητή
  3. Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού(Β.Υ.Π) ή άλλο στοιχείο στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια (παρακαλούμε να έχετε φωτοτυπήσει τις σελίδες που είναι περασμένα τα εμβόλια).
  4. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ)
  5. Αποδεικτικό στοιχείο για τη διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή μισθωτήριο οικίας)
  6. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου
  7. Αίτηση-Δήλωση Γονέα / Κηδεμόνα για το Ολοήμερο (είναι προαιρετικό και δεν απαιτούνται δικαιολογητικά)

Επισημαίνεται ότι, κατά την περίοδο των εγγραφών, αποτελεί ευθύνη των Διευθυντών/ντριών – Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων η μέριμνα για την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/). Ως εκ τούτου, παρακαλείστε ως προς την πιστή τήρηση των προτεινόμενων μέτρων. Χρήσιμο θα ήταν τα έγγραφα που απαιτούνται για την εγγραφή των μαθητών να τα έχετε κατεβάσει από το ιστολόγιο του σχολείου και να τα φέρετε συμπληρωμένα.

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ  εδώ.

Σχολική περιφέρεια Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας:

Επισημαίνεται ότι στη σχολική περιφέρεια Ανθούσας ανήκουν οι μαθητές που κατοικούν στη περιοχή που ανήκει στα γεωγραφικά όρια της Ανθούσας και επιπρόσθετα οι μαθητές που κατοικούν στην περιοχή που ορίζεται από την Μάνου Κατράκη-Αγίου Αθανασίου-Αγίας Ειρήνης-Ανθέων-Πέτρου Ηλία-Δ.Χατζή-Πεντέλης.