Διαδικτυακά Παιχνίδια και Αγγλική Γλώσσα

Διαδικτυακά παιχνίδια κι αλληλεπίδραση με τους συμμετέχοντες μαθητές μαθητές του προγράμματος είχαν οι εκπαιδευτικοί Α. Πάνου από το Σχολείο μας και Sandra Treciokiene από τη Λιθουανία. Μαθητές κι εκπαιδευτικοί περάσαμε υπέροχα!

“Ευχήσου για το 2022”

Το Σχολείο μας κατά το σχ. έτος 2021-2022 συμμετείχε στον διαγωνισμό ζωγραφικής με τίτλο “Ευχήσου για το 2022” που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων σε συνεργασία με την Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Άρτας και την Δρ. Κλ. Βασιλείου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης. Θέμα του διαγωνισμού ήταν η απεικόνιση από την πλευρά των μαθητών όσων εύχονται να συμβούν στον Πλανήτη […]

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής “Αριστοτέλης”

Μαθητές της Ε΄ τάξης του Σχολείου μας συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης” με την καθοδήγηση, φυσικά, του εκπαιδευτικού κου Αθανασίου Πολυζωίδης που δίδασκε το συγκεκριμένο διδακτικό αντικείμενο στους μαθητές. Το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό καθώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι συμμετέχοντες πήγαν πολύ καλά! Μπράβο στους μαθητές και τον εκπαιδευτικό!!!

Kanuni Sultan Suleyman ilkokulu – 24 Μάη 2022

Η Ceyhan Sepetci με μια ολοκληρωμένη παρουσίαση υπέδειξε στους εκπαιδευτικούς εργαλεία web 2.0 προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν και να δημιουργήσουν παιχνίδια στην Αγγλική Γλώσσα με στόχο οι μαθητές να μαθαίνουν παίζοντας. Ακολούθησε αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών από τη Β. Μακεδονία και την Ιταλία με μαθητές στο πλαίσιο παιγνιώδους διδασκαλίας.   .

Istanbul – 2η κινητικότητα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

Η 2η κινητικότητα του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το Σχολείο μας πραγματοποιήθηκε στην Istanbul και στο Δημοτικό Σχολείο Kanuni Sultan Suleyman ilkokulu. Η 1η μέρα ήταν πραγματικά γεμάτη καλωσόρισμα! Οι φιλοξενούμενοι εκπαιδευτικοί παρακολουθήσαμε, παραδοσιακά και μη, δρώμενα στα οποία συμμετείχαν χορευτές μα, κυρίως, οι μαθητές του Σχολείου. Γευτήκαμε, επίσης, χειροποίητα γλυκίσματα και υπέροχο τσάι. […]

;
Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΕΖΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση