ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

10-09-2020

Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχεται: «Καλή Σχολική Χρονιά» με υγεία και ασφάλεια!

Η έναρξη του νέου σχολικού έτους θα γίνει με τον καθιερωμένο Αγιασμό την Δευτέρα, 14-9-2020, και ώρα 10:30. Παρακαλούμε οι μαθητές να μην προσέλθουν νωρίτερα από τις 10:15 λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζονται.

Κατά την τέλεση του Αγιασμού θα παραβρίσκεται στον αύλειο χώρο αντιπροσωπεία μαθητών ( Α΄, ΣΤ΄) και δασκάλων, ενώ το υπόλοιπο δυναμικό του Σχολείου θα παραμείνει στις αίθουσες μέχρι να τελειώσει το τελετουργικό. Οι εκπαιδευτικοί θα προβούν σε μια πρώτη ενημέρωση των μαθητών  για τη μάσκα, θα τους μοιράσουν τα βιβλία  (να έχουν μαζί τους σάκα)  και στη συνέχεια θα επιτρέψουν την αποχώρησή τους με τη συνοδεία των γονέων τους.

Στο διάστημα που οι μαθητές θα βρίσκονται στις αίθουσες, οι γονείς μπορούν να εισέλθουν στον αύλειο χώρο για μια σύντομη ενημέρωση από τη Διευθύντρια.

Με την έναρξη της σχολικής  χρονιάς η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους όσους  ( μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς) εισέρχονται στον χώρο του Σχολείου. Επίσης, υποχρεωτική είναι η χρήση της από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από και προς το Σχολείο με μισθωμένα μέσα μεταφοράς. (Συνημμένα σας αποστέλλουμε σχετική Υπουργική Απόφαση.)

Οι μαθητές που θα μετακινηθούν με λεωφορείο για τον Αγιασμό θα φτάσουν στο Σχολείο στις 10:00 και θα αποχωρήσουν στις 12:00.

Συνοδευτικά της ανακοίνωσης θα βρείτε και χρήσιμες οδηγίες του ΕΟΔΥ που αφορούν σε μαθητές και γονείς.

 

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου

;


Τα σχόλια είναι κλειστά.

Copyright © ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΕΖΑΣ          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση