ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ
 Ο χαρακτήρας του ολοήμερου είναι υποχρεωτικός.
 Για τη σωστή λειτουργία του ολοήμερου, οι γονείς θα πρέπει να τηρούν το ωράριο που έχουν δηλώσει για την αποχώρηση των παιδιών τους. Λεωφορείο για αποχώρηση έχει  στις 03:00΄ και  04:00 . Το ωράριο του ολοήμερου ξεκινάει στις 01.15΄ έως 04:00΄.
 Η ώρα του φαγητού είναι 01:20- 02:00΄. Το φαγητό μπορούν να το φέρνουν οι γονείς το αργότερο έως τις 01:15΄ή να το έχουν τα παιδιά σε τάπερ από το πρωί και να το τοποθετούν στο ψυγείο. Σε περίπτωση που το φαγητό χρειάζεται ζέσταμα, πρέπει να έχει τοποθετηθεί σε σκεύος κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων.
 Κάθε παιδί, για λόγους υγιεινής, πρέπει να έχει μαζί του μπουκαλάκι ή πλαστικό ποτήρι ή παγουρίνο για νερό, χαρτομάντιλα και μια μικρή πετσετούλα για τα χεράκια του.
 Στο ολοήμερο, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι θα υπάρχει ενασχόληση κυρίως με τα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Τα θεωρητικά μαθήματα θα πρέπει να εξετάζονται στο σπίτι.

CC BY 4.0 ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ από 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.

Αφήστε μια απάντηση