Ανακοίνωση για γονείς και κηδεμόνες (Ταξί, Ολοήμερο, Προσέλευση, Εκκλησιασμός, Εργασίες σε αίθουσα)

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας κάνουμε γνωστό ότι:

  1. Οι μεταφορείς (ταξί) μας ειδοποίησαν τηλεφωνικά ότι την Πέμπτη 13/9/2018 ξεκινάνε τα δρομολόγια των ταξί. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί τους για όποια αλλαγή η διευκρίνιση χρειαστεί.
  2. Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη των μαθημάτων του δημοτικού σχολείου είναι 8:15΄το πρωί και η λήξη τους 13:15΄ το μεσημέρι, καθημερινά. Τόσο η έγκαιρη παρουσία των παιδιών όσο και η γρήγορη αποχώρηση τους είναι  απαραίτητη για την καλή λειτουργία του σχολείου αλλά και για την ασφάλειά τους.
  3. Λόγω έλλειψης προσωπικού (κάποιων ειδικοτήτων) το Ολοήμερο τμήμα δε λειτουργεί ακόμα. Αυτό το θέμα αναμένουμε να λήξει σύντομα και τότε θα λάβετε σχετική ειδοποίηση.
  4. Την Παρασκευή, 14/9/2018 οι μαθητές θα παραστούν στον εκκλησιασμό για τον εορτασμό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη νσχετική υπεύθυνη δήλωση που θα λάβετε από τα παιδιά σας.
  5. Τέλος, οι εργασίες για το άδειασμα της αίθουσας του «Αρχείου» ώστε να λειτουργήσει ως γραφείο εκπαιδευτικών για να σταματήσουν οι μαθητές να διδάσκονται στο προκάτ θα ξεκινήσουν την επόμενη Πέμπτη 20/9/2018 το απόγευμα (μετά τις έξι). Όποιος γονέας ή κηδεμόνας επιθυμεί και μπορεί ας έλθει να βοηθήσει.Ο διευθυντήςΤόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *