Διασχολική συνεργασία με το δημοτικό σχολείο Λουσικών / School – net

Επιτυχία είχε η συνεργασία διευθυντών, εκπαιδευτικών και κοιρίως των μαθητριών και μαθητών της Ε΄και της Στ΄ τάξης του σχολείου μας με τις αντίστοιχες τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 με θέμα την “Προστασία του περιβάλλοντος” η οποία υπήρξε εποικοδομητική τόσο για τους μαθητές όσο και τους εκπαιδευτικούς κι ελπίζουμε και για την αυριανή τοπική κοινωνία.

Η συνεργασία έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος “Μικροί δημοσιογράφοι για το περιβάλλον” του Δημοτικού σχολείου Άνω Αλισσού αλλά και της διασχολικής προσπάθειας αναβάθμισης της παρεχόμενης εκπαίδευσης με τη συνεργασία των δύο εκπαιδευτικών μονάδων.

Το επόμενο βήμα μας θα είναι η από κοινού παρουσία των δύο σχολείων (μαζί και με το δημοτικό σχολείο Άρλας) σε συμμετοχή στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που διοργανώσει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Σήμα ΕΕΠΦ

Καλή τους Επιτυχία

Ο Διευθυντής

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Νέα Ανακοινώσεις, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *