Ανοιχτή επιστολή – ευχαριστήριο προς την Αυγέρος ΟΕ/ Thanks to donners

1715934769952Κύριε Αυγέρο Δημήτριε

Ο διευθυντής, το διδακτικό προσωπικό, οι γονείς και προπαντός οι μαθητές και οι μαθήτριες του  Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού, θα θέλαμε να  εκφράσουμε τόσο σε σας όσο και στο προσωπικό της εταιρίας σας Αυγέρος Ο.Ε. τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκρισή σας στις προσπάθειές μας για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του σχολείου μας αλλά και της εξασφάλισης της προστασίας και της σωματικής ακεραιότητας των μαθητών και του προσωπικού.

IMG 20240513 093449 IMG 20240513 093501

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε τη δωρεά που κάνατε και αφορά τα παρακάτω:

  • Ένα φωτοτυπικό μηχάνημα τύπου Konica Minolta bizhub364e (αξίας 1500,00€, αγορασμένο και τοποθετημένο από την εταιρία Copytron Β. Κλάδης & Β.  Μανίκας ΟΕ).
  • Δύο πλήρη, βαμμένα σκέπαστρα παραθύρων, αγορασμένα και τοποθετημένα πάνω από τα παράθυρα του ισογείου της Δυτικής πλευράς του κτηρίου (αξίας 650,00€ αγορασμένα και τοποθετημένα από την εταιρία Πρότυπη Ξυλεμπορία ΕΠΕ).

Η πρωτοβουλία σας για δωρεά των παραπάνω που η σχολική μονάδα μας ήταν αδύνατο να προμηθευτεί με άλλο τρόπο, η βοήθεια στην επιλογή τους, η ποιότητά, η εγκατάστασή η τεχνική υποστήριξη η εξαιρετική λειτουργία τους, αλλά προπαντός η λεπτότητα με την οποία διαχειριστήκατε το όλο ζήτημα, χωρίς καμία προσπάθεια εκμετάλλευσης και προβολής, μας υποχρεώνει να σας συγχαρούμε πραγματικά και δικαιώνει την εικόνα που έχουμε τόσο για το πρόσωπό σας όσο και για την εταιρεία σας.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την αμέριστη συμπαράσταση που έχετε δείξει απέναντι στην τοπική κοινωνία και σε άλλα προβλήματά της γιατί  με αυτή σας την πρακτική δείχνετε ότι έχετε αναβαθμίσει κατά πολύ τον ρόλο της εταιρείας σας, με αποτέλεσμα να προβάλλετε ένα πραγματικά ανθρώπινο πρόσωπο. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε για την προσφορά σας στην εκπαίδευση που τόσο ανάγκη έχει από τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και στο μέλλον και πάντοτε να σας χαρακτηρίζει η ίδια αγάπη για το παιδί και τη μόρφωσή του.

Τέλος, συγγνώμη που το σχολείο δεν τήρησε το αίτημά σας για τη μη προβολή της συγκεκριμένης προσφοράς σας από μας αλλά το θεωρήσαμε αν μη τι άλλο απαραίτητη τη συγκεκριμένη δημοσίευση γιατί αποτελεί λαμπρό θετικό παράδειγμα για όλους.

Ευχαριστούμε πολύ

Ο Δ/ντής

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Εξοπλισμός σχολείου. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *