Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας / First Aid

1 1

Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας 1 / First Aid (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

20240220 1239211

Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας 2 / First Aid (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

20240220 1411491

Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας 3 / First Aid (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

20240220 120334

Πρώτες βοήθειες στο σχολείο μας 4 / First Aid (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Στις 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας ενημέρωση στους μαθητές και στις μαθήτριες των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων για τις «Πρώτες Βοήθειες» στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων «Ζω καλύτερα – Ευ Ζην».

Μετά τους μαθητές και τις μαθήτριες ακολούθησε ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και σε γονείς, οι οποίοι, επίσης, παρακολούθησαν επιμόρφωση για τις «Πρώτες Βοήθειες» στο πλαίσιο της 4ης ενδοσχολικής επιμόρφωσης, όπως έχει προγραμματιστεί από τον Σύλλογο Διδασκόντων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κα. Ειρήνη Βλάχου, εθελόντρια νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τμήμα Πατρών), για τις ενδιαφέρουσες και διαδραστικές παρουσιάσεις και τον χρόνο που αφιέρωσε για την πραγματοποίηση των δράσεων αυτών, αλλά προπάντων για το περίσσευμα αγάπης για το παιδί και τον συνάνθρωπο.

Κυρία Ειρήνη,  ευχαριστούμε πολύ

Η υπεύθυνη για τη διοργάνωση δασκάλα της Ε΄τάξης

κα Φαλιέρου Βασιλική

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Αγωγή Υγείας, Γενικά, Ε΄ τάξη, Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών, Νέα Ανακοινώσεις, Στ΄ τάξη. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.