Ενημέρωση γονέων για Προγραμματισμό Εκπαιδευτικού Περιβαλλοντικού προγράμματος στο ΚΠΕ Κλειτορίας / Environmental Project

Φίλοι γονείς και κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι το σχολείο μας έχει αιτηθεί τη συμμετοχή των  Ε΄ και Στ΄ τάξεων σε Τριήμερο Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα στο ΚΠΕ Κλειτορίας με τίτλο “Περπατώ … στο δάσος” για την άνοιξη (κι ελπίζουμε να γίνει δεκτή, γιατί υπάρχουν πολλά σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα που ζητούν συμμετοχή).

P1010239

Προσανατολισμός με χάρτη και πυξίδα στο ΚΠΕ Κλειτορίας από τους μαθητές της Στ τάξης σχ. έτους 2018 (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Επειδή το πρόγραμμα είναι τριών ημερών και κόστος αρκετά υψηλό (100 Ευρώ το ανώτερο  όπου περιλαμβάνει διαμονή μαζί με την μετακίνηση και τις διαδρομές με λεωφορείο στο πεδίο) καλό θα ήταν να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΠΕ για να έχετε μια εικόνα πριν δώσετε την έγκρισή σας.

http://kpe-kleit.ach.sch.gr/

Το πλάνο του προγράμματος είναι το παρακάτω:

Πρόγραμμα “Περπατώ στο δάσος”

Ο διευθυντής

Τόκας Δημήτριος

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Ε΄ τάξη, Νέα Ανακοινώσεις, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Στ΄ τάξη. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *