Ημερολόγιο 2024 με θέμα την Κύπρο και Χορηγοί του σχολείου μας/ Calendar 2024

Τελικό ημερολόγιο 2024 εξώφυλλο

Ημερολόγιο 2024 του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού – Εξώφυλλο /Calendar (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Αγαπητοί φίλοι,

Σας κάνουμε γνωστό ότι το σχολείο μας έχει εκδώσει εξασέλιδα ημερολόγια με θέμα τα “50 χρόνια από την εποποιία της Κύπρου”.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών της λειτουργίας του σχολείου μας, για την οικονομική ενίσχυση των μαθητών μας στο τριήμερο περιβαλλοντικό πρόγραμμα με διανυκτερεύσεις που διοργανώνουμε στο ΚΠΕ Κλειτορίας και για την ενίσχυση της σύμπραξης σχολείου με το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας (Αμμόχωστου Κύπρου).

Η τιμή του κάθε ημερολογίου έχει οριστεί στα 6,00 € και η αγορά του είναι προαιρετική.

Ημερολόγια μπορείτε να προμηθευτείτε από τον δάσκαλο, τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης όπως και από τη σχολική τροχονόμο στην είσοδο του σχολείου.

Παράλληλα, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας, όπως και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, είχαν μεγάλη οικονομική δυσκολία, γιατί δεν έχει εγκριθεί ακόμα η διαχείριση των οικονομικών από τους διευθυντές.

Αυτό σημαίνει ότι η όλη αυτή η προσπάθεια για την έκδοση των ημερολογίων του σχολείου αλλά και την αποπληρωμή των αναγκών για φωτοτυπικό ενισχύθηκαν από τους συγχωριανούς μας κύριους Καμπέρο Κωνσταντίνο και Σφήκα Δημήτριο οι οποίοι εδώ και χρόνια, αμίλητα και με αξιοπρέπεια, έχουν βοηθήσει το σχολείο μας, με τον κάθε τρόπο, στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Τους ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να γίνουν παράδειγμα για την προσφορά και την ταπεινότητα που τους διακρίνει.

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Εποποιία Κυπριακού Ελληνισμού, Νέα Ανακοινώσεις, Πολιτιστικά Προγράμματα, Στ΄ τάξη. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *