1η Ενδοσχολική Επιμόρφωση / 1st Internal education

Χωρίς τίτλο

1η Ενδοσχολική Επιμόρφωση / 1st Internal education (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

Μετά την υπ αρ. 11/26-10-2023 απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων / θέμα 3ο, στις 27 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήσαμε την 1η ημερίδα ενδοσχολικής επιμόρφωση για το σχολικό έτος 2023-24 με υπεύθυνη  επιμορφώτρια – Εισηγήτρια την κυρία  Παπαδημητρακοπούλου Ευγενία και θέμα: “Εγγραμματισμός και εγγράμματο περιβάλλον για την Α΄ τάξη του δημοτικού – Αρχικό Στάδιο”.

Στην επιμόρφωση πήραν μέρος οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί του σχολείου και αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία όχι μόνο για την παρουσίαση διδακτικών τεχνικών γύρω από το θέμα αλλά και για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπαιδευτικών.

Η επόμενη επιμόρφωση προγραμματίζεται για τις 17 Νοεμβρίου 2023 και ενδέχεται να υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθήσουν και γονείς. Σας περιμένουμε.

 

Ο διευθυντής

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ Τάξη Δημοτικού, Γενικά, Γλώσσα Α΄ Δημοτικού, Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *