Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου / Celebration 28th of October

28η Οκτωβρίου

28η Οκτωβρίου 1940 / 28th of October (Πηγή: https://www.google.com/search)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλοι γονείς,

Σας ανακοινώνουμε ότι:

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, της Αγίας Σκέπης και γιορτής της Σημαίας. Θα αποχωρήσουν όπως κάθε μέρα στις 10:00΄ (ταξί – λεωφορείο –γονέας).

Το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο μας θα λάβει μέρος στις εκδηλώσεις του χωριού μας με παρέλαση- δοξολογία και κατάθεση στεφάνου. (Εμφάνιση άσπρο μπλε αν είναι δυνατό).

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο από τις 09:00΄ έως 09:15΄. Στις 09:30΄θα οδηγηθούμε παραταγμένοι στην εκκλησία όπου θα συνεχιστεί ο εορτασμός. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από την εκκλησία με τους γονείς τους  εκτός από τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα πρέπει να επιστρέψουν τη σημαία το σχολείο.

Για να συμμετέχει το κάθε παιδί στον εορτασμό πρέπει ο γονέας να συμπληρώσει την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση και να την επιστρέψει έως την Παρασκευή, 27/10/2023.

Ανακοίνωση για εορτασμό 28ης – Υπεύθυνη δήλωση

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 28η Οκτωβρίου, Γενικά, Επετειακά. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *