Ασφάλεια μαθητών – Κλάδεμα δέντρου / School Safety

IMG 07362f816438d549937e5ca29e794738 V

Ασφάλεια μαθητών – Κλάδεμα δέντρου αρχική κατάσταση/ School Safety (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

IMG 2a9980db49ce3770f08d82cb89f1c03d V1

Ασφάλεια μαθητών – Κλάδεμα δέντρου τελική κατάσταση/ School Safety (Πηγή: Αρχείο του σχολείου)

 

Μετά από 6 χρόνια αναμονής και συνεχούς παράκλησης χθες το Σάββατο, 30/9/2023 καταφέραμε επιτέλους να κλαδέψουμε το εξαιρετικά επικίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των μαθητών και εκπαιδευτικών ευκάλυπτο που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου μας.

Αυτό είναι μια ευκαιρία τόσο για μας όσο και για τους γονείς να αναλογιστούμε για την ανάγκη προστασίας των παιδιών μας  και να ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα του σχολείου και του τόπου μας, όπως και να εκτιμήσουμε το τι μπορεί να κάνει και η προσωπική πρωτοβουλία και παρέμβαση του καθενός μας.

Κύριε Τσίπα ευχαριστούμε ειλικρινά που αναλάβατε αυτό το εγχείρημα και για τη δωρεά προσωπική εργασία σας κι ευχόμαστε η προσφορά σας να μας παραδειγματίσει όλους.

Παράλληλα όμως πρέπει να επισημάνουμε ότι πάρα πολλοί γονείς μας έχουν βοηθήσει κατά καιρούς τόσο σε είδος όσο και σε προσωπική εργασία και ζήτησαν όπως και ο παραπάνω γονέας να μείνουν ανώνυμοι. Ειλικρινά το σχολείο μας δε θα ήταν έτσι αν δεν υπήρχε αυτή η αμέριστη και αξιοπρεπής βοήθεια.

Από καρδιάς…

Ευχαριστούμε πολύ!

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.