Κρούσματα Covid -19 σε A΄ τάξη και Ολοήμερο τμήμα

rapid test

Covid 19 Test (Πηγή: https://www.google.com/search)

Φίλοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί,

Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας εμφανίστηκαν κρούσματα Covid-19, σε μαθητή  της Α΄ τάξης που παρακολουθεί και το ολοήμερο τμήμα όπως και σε μια εκπαιδευτικό ειδικότητας.

Γι αυτό το λόγο θα σας παρακαλούσαμε τη Δευτέρα, 25/9/2023 όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της  Α΄ τάξης και του ολοήμερου τμήματος να προσέλθουν στο σχολείο, αφού κάνουν πρώτα διαγνωστικό test, για την αποφυγή μετάδοσης της νόσου στην υπόλοιπη εκπαιδευτική κοινότητα. Καλό θα ήταν και οι μαθητές και οι μαθήτριες και των άλλων τάξεων να κάνουν προληπτικά  κάποιο έλεγχο, ιδιαίτερα αν έχουν οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Αν κάποια παιδάκια ή εκπαιδευτικοί αισθάνονται άσχημα (παρόλο που το test τους είναι αρνητικό) καλό θα είναι να μην προσέλθουν στο σχολείο (όσο διάστημα κρατούν τα συμπτώματα) για να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους, ως έσχατο μέτρο.

Εφόσον τηρηθούν τα παραπάνω, το ολοήμερο τμήμα και η Α΄ τάξη θα λειτουργήσουν κανονικά. Σε περίπτωση που η εκπαιδευτικός απουσιάζει τα παιδιά ενδέχεται να χωριστούν.

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Covid 19 (Πηγή: https://www.google.com/search)

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Ολοήμερο τμήμα, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *