Έι καπετάνιε… θέλεις ένα ναύτη ακόμα; / Two sailors in our school

DSC00085

Μεγάλη μέρα για το σχολείο μας σήμερα Τετάρτη, 10/5/2023 όπου δύο «απόμαχοι θαλασσόλυκοι» μοιράστηκαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες  της Στ΄ τάξης  τις εμπειρίες τους από τη ζωή τους στα καράβια.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο διδασκαλίας της ΚΠΑ, των εργαστηριοτήτων δεξιοτήτων αλλά και μια προσπάθειας Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που επιχειρεί το σχολείο μας στους υποψήφιους απόφοιτούς του.

Η εμπειρία ήταν για όλους μας εκπληκτική και οι δύο ξεναγοί – ναυτικοί μας κος Χρήστος Παναγιώτου (συνταξιούχος καπετάνιος)  και κος Διονύσης Κακογιάννης (συνταξιούχος μηχανικός πλοίου) γλυκύτατοι και γεμάτοι αγάπη για τη δουλειά τους, τη θάλασσα και τα παιδιά μας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς κι ευχόμαστε κι άλλοι επαγγελματίες να επισκεφτούν το χώρο μας και να μοιραστούν μαζί μας τις γνώσεις τους, τις αναμνήσεις και τις συμβουλές τους. Καλά ταξίδια σε όλους…!

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο ή στην εικόνα που ακολουθεί…

Ήταν ένα μικρό καράβι – ΠυγολαμπίδεςΈι καπετάνιε… θέλεις ένα ναύτη ακόμα;

Ο διευθυντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή, ΣΕΠ. Ετικέτες: , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *