Ανακοίνωση για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου / National celebration

Φίλοι γονείς,

Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική μας επέτειος θα εορταστούν στο σχολείο μας την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 09:20΄, σε μια εκδήλωση που οργανώνουν οι Α΄ και Στ΄ τάξεις του σχολείου μας. Οι μαθητές  μπορούν να έρχονται μετά τις 09:00΄το πρωί με ταξί ή λεωφορείο και θα αποχωρήσουν στις 10:45΄, περίπου, μετά τη λήξη της εκδήλωσης. Παρακαλώ να τηρήσουμε τα τυπικά μέτρα για την προστασία της υγείας όλων μας. Την Παρασκευή δε θα λειτουργήσει Ολοήμερο.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο, 25η Μαρτίου 2023, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις  που διοργανώνονται από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας στην Τοπική μας Κοινότητα.

09:15΄ άφιξη των μαθητών στο σχολείο (με παραδοσιακές στολές, οποιασδήποτε περιοχής, ή άσπρα μπλε).

09:30΄ Παρέλαση προς τον Ι. Ν.  Αγία Τριάδος Άνω Αλισσού.

Θα ακολουθήσει δοξολογία και κατάθεση στεφάνου.

Μετά τη λήξη των εκδηλώσεων ο σημαιοφόρος και οι όλοι παραστάτες θα πρέπει να επιστρέψουν τη σημαία στο σχολείο. Οι υπόλοιποι μαθητές θα αποχωρήσουν με τους γονείς τους ή με ταξί  (κατόπιν συνεννοήσεως με τους μεταφορείς).

Ο Διευθυντής του σχολείου

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Α΄ Τάξη Δημοτικού, Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Στ΄ τάξη, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *