Το “Ντόμινο της προπαίδειας” / “Calculating Domino”

Αφού ολοκληρώσαμε τις προπαίδειες, έφτασε η ώρα για το “Ντόμινο της προπαίδειας”, όπου το έπαιξαν οι μαθητές και το ευχαριστήθηκαν!

Η δασκάλα της Β΄ τάξης

Θεοδωροπούλου Γεωργία

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Β΄ Τάξη Δημοτικού, Γενικά, Μαθηματικά Β΄ Δημοτικού. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

3 Responses to Το “Ντόμινο της προπαίδειας” / “Calculating Domino”

  1. Ο/Η Γεωργία Κουτρούλη λέει:

    Πόσο ωραία ιδέα αυτή για να αγαπήσουν τα μικρά μας την προπαίδεια! Τα διαδραστικά παιχνίδια είναι σίγουρο πως λειτουργούν καταλυτικά στην σωστή εκμάθηση. Συγχαρητήρια στην δασκάλα της Β’ τάξης για την πρωτοβουλία, την ιδέα και την υλοποίηση αυτής! Συγχαρητήρια και στους μικρούς μαθητές για την προσπάθεια! Εξάλλου φαίνεται από τις φωτογραφίες ότι το διασκέδασαν!

  2. Ο/Η Κουτρούλη Γεωργία λέει:

    Πόσο ωραία ιδέα για να αγαπήσουν και μάθουν τα μικρά μας την προπαίδεια! Αυτή η κίνηση αποδεικνύει ότι μέσα από τα διαδραστικά παιχνίδια τα παιδιά μπορούν να ενεργοποιήσουν θετικά το μυαλό τους, να σκεφτούν, να προβληματιστούν και να βρουν λύσεις. Συγχαρητήρια στην δασκάλα για την ιδέα αυτή και την υλοποίηση της! Συγχαρητήρια και στους μικρούς μαθητές για την προσπάθεια!

  3. Ο/Η Θεοδωρόπουλου Γεωργια λέει:

    Παίζοντας…. μαθαίνουμε…διασκεδάζουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *