1η Ενδοσχολική επιμόρφωση: «Αναβάθμιση της Παρεχόμενης Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Σχολείο Εφαρμόζοντας Στρατηγικές Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικά Εργαλεία και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση” / Strategic Marketing for Public Εducational Institutions

How Higher Education Marketing has Changed

Φίλοι μας,

Με την υπ αρ 12/15-11-2022 πράξη του ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε ομόφωνα την οργάνωση της 1ης ημερίδας ενδοσχολικής επιμόρφωσης όπως ακολουθεί:
Ημερομηνία: Πέμπτη, 17/11/2021
Θέμα: «Αναβάθμιση της Παρεχόμενης Εκπαίδευσης στο Δημοτικό Σχολείο Εφαρμόζοντας Στρατηγικές Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικά Εργαλεία και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”
Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Τόκας Δημήτριος

Εισηγητές:

Δημήτριος Δούσιος NBS Staff – Λέκτορας Επιχειρηματικότητας, μέλος του τμήματος Στρατηγικής & Επιχειρηματικότητας στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Ανατολικής Αγγλίας (University of East Anglia, Norwich Business School).

Τόκας Δημήτριος Δ/ντής του σχολείου – Απόφοιτος ΖΠΑΙ – ΔΔΕ Παν. Πατρών (Οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης) – Διοίκησης Επιχειρήσεων Παν Πατρών – Μεταπτυχιακό ΠΤΔΕ Πανεπιστημίου Πατρών
Πρόγραμμα:
1030΄ – 10:40΄: Ενημέρωση για το πρόγραμμα ενδοσχολικής επιμόρφωσης για το σχ. έτος 2022-23 (Θεοδωροπούλου Γεωργία).
10:40 – 10:45΄: Αρχική, διαγνωστική Αξιολόγηση (Τόκας Δημήτριος).

10:45΄- 11:00΄: Παρουσίαση – Θεωρητικό πλαίσιο “ Στρατηγικό Μάρκετινγκ στην Δημόσια Εκπαίδευση – Από τη θεωρία στην Πράξη» (Τόκας Δημήτριος).

11:00΄- 11:30΄: «Επιχειρηματικά Εργαλεία και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση» – Τηλεδιάσκεψη (Δημήτριος Δούσιος)

11:30΄ – 11:45΄: Διάλειμμα.

11:45΄ – 13:20΄: Εργαστήριο (Τόκας Δημήτριος).

13:20΄- 13:30΄: Συζήτηση – Τελική Αξιολόγηση.

Χώρος: Αίθουσα της Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού

Την επιμόρφωση μπορεί να παρακολουθήσουν και μη μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων με τήρηση όλων των μέτρων προφύλαξης για τη μη διάδοση του Covid 19.

Ο δ/ντής του Σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών, Νέα Ανακοινώσεις. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.