Καταγραφή προβλημάτων του σχολείου μας και η πρώτη θετική ανταπόκριση / Problems and solutions

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη λύπη για το σχολείο μας αλλά και για την τοπική μας κοινωνία από το να αναγκάζεσαι να ζητάς τα αυτονόητα. Από την άλλη όμως δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση όταν γεύεσαι την άμεση ανταπόκριση από τις τοπικές αρχές στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων που αποτελούν κίνδυνο για τον πολίτη και μάλιστα για το παιδί.

Όσο αφορά τα προβλήματα αναφερόμαστε στην έκθεση που σύνταξε ο Σύλλογος Διδασκόντων και επικύρωσε και το Σχολικό Συμβούλιο με απόφασή του.

Η έκθεση αυτή αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας και αποτελούν κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα, και ίσως και για την ίδια τη ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Την έκθεση αυτή,  η οποία συντάσσεται δυο φορές το χρόνο κι αποστέλλεται στις αρμόδιες υπηρεσίες που αναφέρονται στους αποδέκτες, την παραθέτουμε στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

.jpg

Ασφάλεια μαθητών – Καταγραφή προβλημάτων του σχολείου μας

Φέτος όμως πρέπει να το επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά η απάντηση του Δήμου ήταν άμεση ικανοποιώντας μάλιστα το πρώτο αίτημά μας για σηματοδότηση του δρόμου και δημιουργία διαγράμμισης (διάβασης πεζών).

Ειλικρινά, ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί είναι αυτονόητο το πόσο αυτό θα συμβάλλει στην ασφάλεια των παιδιών, των γονέων και των μεταφορέων που καθημερινά κάνουν δρομολόγια και στάσεις στο σχολείο μας. Παράλληλα, είναι μια προσπάθεια για μείωση της ταχύτητας των οχημάτων στον κεντρικό δρόμο της κοινότητάς μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

20220630 190724

Σας ευχαριστούμε και πάλι  και περιμένουμε λύσεις και για τα υπόλοιπα προβλήματα και από το Δήμο αλλά και από όποιον συντοπίτη μας θέλει να συνδράμει.

Με εκτίμηση

Ο δ/ντής Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Καταγραφή προβλημάτων του σχολείου μας και η πρώτη θετική ανταπόκριση / Problems and solutions

  1. Ο/Η schema migration λέει:

    Just want to say your article is as astonishing.

    The clearness in your post is simply spectacular and i can assume you are an expert on this
    subject. Well with your permission let me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post.

    Thanks a million and please continue the gratifying
    work.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *