Εορτασμός της 25ης Μαρτίου / Celebration of March 25

Φίλοι γονείς και μαθητές,

Σας κάνουμε γνωστό ότι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου θα ισχύσουν τα παρακάτω:

Πέμπτη 24/3/2022

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά, θα γίνουν οι προγραμματισμένες εορταστικές δραστηριότητες ανά τμήμα και τα παιδιά θα αποχωρήσουν στις 10:00΄ όπως κάθε μέρα (με ταξί και λεωφορεία).

Παρασκευή 25/3/2022

Οι μαθητές και ο μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο στις 09:00΄ και στις 09:20΄ θα παρελάσουν προς την εκκλησία, όπου θα ακολουθήσει δοξολογία και κατάθεση στεφάνων. Θα αποχωρήσουν με τους γονείς και όχι με ταξί ή λεωφορείο, αφού πρώτα ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες επιστρέψουν τη σημαία στο σχολείο. Όποια άλλα παιδιά θέλουν να εκκλησιαστούν θα γίνει με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες (ειδικά όσοι συνοδεύουν τη σημαία) καλό θα είναι να φορούν παραδοσιακές στολές ή τουλάχιστον τα άσπρα μπλε των εκδηλώσεων.

Ενημέρωση – Δήλωση γονέα για εκτύπωση κάντε κλικ

Χρόνια πολλά

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Τόκας  Δημήτριος

 

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 25η Μαρτίου, Γενικά, Ε΄ τάξη, Νέα Ανακοινώσεις, Στ΄ τάξη, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *