Διαγνωστικά Rapid και Self tests

Covid 19 Μένουμε σπίτι. αντίγραφο

Φίλοι γονείς, Προσοχή:

Για αύριο Παρασκευή, 21/1/2022  οι μαθητές της Τάξεως Υποδοχής θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο με την επίδειξη του αποτελέσματος αρνητικού από Rapid Test και την αντίστοιχη ανάρτησή του αποτελέσματος στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος εκπαιδευτικού.

Πέρα απ’ αυτό, λόγω της αύξησης των των πρόσφατων κρουσμάτων στην περιοχή μας, και κατ’ επέκταση στο σχολείο μας, σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να είστε εξαιρετικά σχολαστικοί στον διαγνωστικό έλεγχο όλων των παιδιών πριν έρθουν στο σχολείο.
Οι τακτικοί έλεγχοι γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και τα αποτελέσματα αναρτώνται στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/, σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί, για να γίνονται εμφανή κάθε Τρίτη και Παρασκευή αντίστοιχα, που γίνεται έλεγχος από το σχολείο.
Για τα παιδιά που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα χρειάζονται 2 τουλάχιστον rapid test και καθημερινό self test. Παράλληλα, αν δείτε ότι το παιδί σας, ή κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σας, έχει οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας που μπορεί να αποδοθεί σε covid-19 ας μεριμνήσουμε οι μαθητές και οι μαθήτριες να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι την ανάρρωσή τους για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.
Γνωρίζουμε ότι τα συνεχή τεστ για τα παιδιά είναι από ενοχλητικά έως και επώδυνα αλλά θα πρέπει να συμμορφωθούμε με τις οδηγίες των ειδικών για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Καλή δύναμη και υγεία
Ο δ/ντής του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *