Απουσίες εκπαιδευτικών

Φίλοι γονείς,
Σας κάνουμε γνωστό ότι η δασκάλα των παιδιών της Α΄ τάξης από σήμερα Δευτέρα, 6/12 2021 απουσιάζει λόγω τραυματισμού. (Ευτυχώς όχι σοβαρού).
Δυστυχώς, στο σχολείο μας είναι το δεύτερο κενό αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό και, όπως έχουμε ενημερωθεί από τη Διεύθυνση, είναι εξαιρετικά δύσκολο τα κενά αυτά να αναπληρωθούν άμεσα από άλλους εκπαιδευτικούς.
Γι αυτό τον λόγο θα ήταν καλό τα παιδιά της Α΄ τάξης να τα κρατήσετε σπίτι (τουλάχιστον για αύριο Τρίτη ). Αν κάποια έρθουν θα φυλάσσονται σε άλλα τμήματα με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε εποχές Covid.
Ελπίζω αυτή η δυσκολία να ξεπεραστεί, όσο το δυνατό γρηγορότερα, με τοποθέτηση τουλάχιστον ενός /μιας εκπαιδευτικού από τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης και να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.
Για τα παιδιά της Δευτέρας ισχύει ότι έχουμε ανακοινώσει στο ιστολόγιο. Προς ενημέρωσή σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν οι γονείς δεν στέλνουν τους μαθητές και τις μαθήτριες στο σχολείο, και ο αριθμός των παιδιών είναι πολύ μικρός, οι εκπαιδευτικοί που αναπληρώνουν τα κενά δεν μπορούν να προχωρήσουν παρακάτω στην ύλη.
Κάντε λοιπόν τα προβλεπόμενα τεστ και στείλτε τα παιδιά της Β τάξης στο σχολείο, για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε με όποιους εκπαιδευτικούς διαθέτουμε.
Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όποια κενά δημιουργούνται από τυχόν απουσίες εκπαιδευτικών γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια να καλυφθούν από το ίδιο το σχολείο (και μόνο) με πρωτοβουλίες συναδέλφων και υπερωριακή, απλήρωτη εργασία. Θα σας παρακαλούσα να το κατανοήσετε, να το σεβαστείτε και να μας βοηθήσετε μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά σας.
Γι οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη θα ενημερώνεστε από το παρόν ιστολόγιο.
Ο δ/ντής
Τόκας
Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Γενικά, Νέα Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *