Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Eπανάσταση / Celebration for the 200 years of the Greek Revolution

Ανώνυμο-6

Εορτασμός για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση.

Έστω κι αργά, έστω και μ’ αυτές τις συνθήκες η Στ τάξη του σχολείου  μας γιόρτασε σήμερα 16/6/2021 την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης μια και δεν δόθηκε η δυνατότητα την 25η Μαρτίου, λόγω καραντίνας.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τάξης, με το δάσκαλό τους και συνοδούς εκπαιδευτικούς, παρέλασαν μέχρι τον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος με τη σημαία του σχολείου και λάβαρα της επανάστασης, όπου και τελέστηκε δοξολογία, τρισάγιο για τους πεσόντες και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ηρώων. Μετά την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο ακολούθησε εορταστικό αφιέρωμα μέσα στην τάξη.

Για όλ’ αυτά ευχαριστούμε τον Αιδεσιμότατο κο Λαθούρο και τον ψάλτη του χωριού για τη συμμετοχή τους, όπως και την πρόεδρο του Τ. Συμβουλίου κα Μπεζεριάνου Ελένη, για το στεφάνι που ετοίμασε και για τη διακριτική της παρουσία.

Τέλος, ευχαριστούμε και τους γονείς για την ενοικίαση των στολών και την προετοιμασία των μαθητών κι ευχόμαστε του χρόνου να ξαναγιορτάσουμε με όλη τη μεγαλοπρέπεια.

Ο διευθυντής και δάσκαλος του σχολείου

Τόκας Δημήτριος

Σχετικά με ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΑΛΙΣΣΟΥ

Είμαστε οι μαθήτριες, οι μαθητές, οι δάσκαλοι και οι γονείς του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Άνω Αλισσού. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη θάλασσα και 20 χιλιόμετρα από την Πάτρα,  σε μια μαγευτική τοποθεσία της Δυτικής Αχαΐας.
Υπεύθυνοι αναρτήσεων και λειτουργίας του blog: Οι συντάκτες των άρθρων.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: 25η Μαρτίου, Γενικά, Επετειακά. Ετικέτες: , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *